+36 30 860 0470 hello@tavkonyveles.com

Adótanácsadás

Adótanácsadás

A Távkönyvelés.com csapatával Ön nem csak időt, hanem rengeteg pénzt is megspórolhat.

Adótanácsadási szolgáltatásunk célja az, hogy az Ön vállalkozásának egy Forinttal sem kellejen több adót befizetnie annál, mint amennyit a hatályos jogszabályok és törvényi szabályozások előírnak.
A szakértőink által kitűnően ismert magyarországi adózási rendszer rendkívül széles választási lehetőséget nyújt a vállalkozások számára. Adóoptimalizálásra lehetőség van a különböző adózási módok közti választás révén, valamint adókedvezmények, adóalap csökkentő tételek útján.

Nem mindegy például az, hogy az Ön üzletmenete szempontjából az alanyi ÁFA-mentesség, a pénzforgalmi ÁFA-elszámolás, netán a havi, negyedéves, esetleg az éves ÁFA bevallás a legcélravezetőbb a jövedelemszerzés szempontjából.

Az évről-évre kötelezően befizetendő társasági adó is összege is csökkenthető számos tényező figyelembevétele esetén, például fejlesztési tartalék képzése révén.

A magyarországi adórendszer számos kedvezményt biztosít, így például szociális adókedvezményt lehet igénybe venni a 25 év alatti és az 55 év feletti munkavállalókra, valamint az anyasági támogatásról visszatérő kismamánál, tartós munkanélkülieknél és szakképzettséget nem igénylő munkakörök esetén.
Adószakértőink kitűnően ismerik az adózási jogszabályokat és naprakész felkészültséggel rendelkeznek. Adóoptimalizálási tanácsaink révén – amelyeket személyre szabottan, az Ön által vezetett vállalkozás igényeire és adottságaira szabunk – Ön a hatályos jogszabályok maradéktalan betartása mellett jelentősen csökkentheti a vállalkozása által befizetendő adó mértékét.

Az adóoptimalizálás nem összekeverendő az adócsalással: adótanácsadási szolgáltatásunk célja a törvény adta lehetőségeken belül a fizetendő adó minimalizálása.

Adótanácsadási szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy az Ön vállalkozásának jövőbeni működése a lehető leghatékonyabb adózási formában valósulhasson meg.

Ne késlekedjen, forduljon hozzánk, kérjen ajánlatot!

Kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni?

Írjon nekünk!

1 + 9 =

Share This