+36 30 860 0470 hello@tavkonyveles.com

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Egy vállalkozás adminisztrációs feladatainak döntő hányadát a munkavállalók bérszámfejtése teszi ki. Ez a megállapítás igaz a néhány főt foglalkoztató mikrovállalkozásokra és még inkább a több alkalmazottnak munkát adó KKV-szektor cégeire.

Egy vállalkozás életében a bérszámfejtés a legérzékenyebb terület, ahol a legbizalmasabb információk és legtitkosabb adatok találhatóak. A bérszámfejtés kiszervezésével az erkölcsi, anyagi felelősség és a számfejtés összes kötelezettsége, adatszolgáltatása is átkerül a Távkönyvelés.com csapatához, ahol szakmailag felkészült profi kollegáink munkája, évtizedes tapasztalatunk valamint a szakmai felelősségbiztosításunk garantálja a korrekt működést.
Bérszámfejtési szolgáltatásunk révén mi levesszük válláról alkalmazottai bérszámfejtésének terhét. A bérszámfejtés kiszervezésével a vállalkozás mentesül a munkáltatóval – bármilyen jellegű – jogviszonyban állók bér- és bérjellegű juttatásainak, egyéb jövedelmeivel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek ügyintézésétől. Megszabadul az adó- és társadalombiztosítási nyilvántartások elkészítésétől, rendszerezésétől, bevallásától és az egyéb bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységektől.
Teljeskörű bérszámfejtési szolgáltatásunk magában foglalja a munkaszerződések elkészítését, a jelenléti ívek alapján a betegszabadságok, fizetett- és fizetés nélküli szabadságok havi és éves szintű összesítését, a havi bérpapírok elkészítését minden munkavállaló esetében, valamint a cég munkavállalóinak bruttó béréből levonandó havi munkavállalói járulékok illetve a havi munkáltatói járulékterheinek összesítését is.
Bérszámfejtési szolgáltatásaink:

-Teljes bérügyviteli szolgáltatás irodánkon belül és kívül.
– A bérek, jövedelmek számfejtéséhez kapcsolódó szabályok érvényesítése.
– Az elszámolások, jelentések, bevallások, adatszolgáltatások szakszerű elektronikus teljesítése.
– Bér- és TB-szakértői szolgáltatás cégek részére.
– Adó- és járulék belső ellenőrzés
– Havi bér-, és jövedelem-elszámolás

Bérszámfejtéshez kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásaink:

– Bérjegyzékek, költségtérítések kifizetési listáinak elkészítése
– TB-ügyintézés, TB-nyugdíjpénztári bevallások, adatszolgáltatások elkészítése
– Járulékok, adók pénzügyi rendezésre való előkészítése
– Tanácsadás az optimális, törvényes adó- és járulékfizetésre
– Munkavállalók évi adóhatósági adatszolgáltatása
– Dolgozók SZJA bevallásának elkészítése
– Nyugdíjügyintézés
– GYES, GYED, szülési szabadság intézése
– Munkavállalók ki- és beléptetése

A Távkönyvelés.com csapata a legkorszerűbb és jogtiszta hátterű ügyviteli rendszereket használja, ezáltal biztosítjuk azt a minőségi ügyviteli hátteret, amely a naprakész, online adatok elérése mellett garanciát jelent a költséghatékonyságra is.

 

Kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni?

Írjon nekünk!

3 + 11 =

Share This