+36 30 860 0470 hello@tavkonyveles.com

Online könyvelés

Online könyvelés

Amennyiben nem szeretne havi rendszerességgel könyvelőirodába járni, óriási papírkupacokat összekészíteni és cipelni, időt és energiát szeretne megspórolni illetve ha korszerűen gondolkodó cégvezetőként szeret haladni a korral és a modern trendekkel, akkor az online könyvelési szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki.

Online könyvelési szolgáltatásunk révén észak-amerikai és nyugat-európai trendeket követve partnereinkkel online, elektronikusan kommunikálunk, így a könyveléssel kapcsolatos adatszolgáltatási és adminisztratív teendők minimális idő és energia ráfordítást igényelnek az általunk könyvelt cégek vezetői részéről.

Az online könyvelés lényege, hogy Ön a személyes kapcsolattartás kényszere nélkül, akár kizárólag elektronikusan, online tudja intézni a vállalkozása könyvelésével összefüggő adminisztrációs feladatokat. Ehhez elég egy számítógép, vagy akár egy modern okostelefon. A kapcsolattartáshoz illetve a számlák, számviteli bizonylatok, munkaszerződések és bárminemű, a könyveléshez elengedhetetlen dokumentum átküldéséhez nem kell semmilyen drága szoftvert megvásárolnia és telepítenie irodai számítógépére. Elegendő egy e-mail postafiók és egy szkenner az Ön irodai számítógépén vagy Whatsapp / Viber hozzáférés az Ön telefonján – és már küldheti is nekünk a dokumentumokat.

Az online könyvelés révén az Ön vállalkozása ugyanazokat a szolgáltatásokat tudja igénybe venni, mintha személyes kapcsolattartással intézné könyvelési ügyeit – csak sokkal kényelmesebben.

Az online könyvelési szolgáltatás nem csak sokkal egyszerűbb – hiszen a bevallások elkészítéséhez nem kell minden hónapban elvinni a könyvelőhöz az összegyűjtött számlákat – de olcsóbb megoldás is a hagyományos könyvelésnél, ezért Ön vállalatvezetőként nem csak időt, de pénzt is megspórol ha online könyvelési szolgáltatásunkat veszi igénybe.

A havonkénti egyszeri személyes találkozás helyett mindennap – sürgős ügyben akár hétvégén is – elér bennünket a modern és korszerű infokommunikációs csatornáinkon: hívhat bennünket simán telefonon, vagy Whatsappon, Viberen, Skype-on, de ha e-mailt küld, arra is a lehető legrövidebb időn belül választ küldünk. Munkanapokon, munkaidőben legfeljebb egy óra alatt érdemi választ adunk bármely elektronikus üzenetben megküldött kérdésére.

Természetesen mindemellett személyesen is bármikor szívesen fogadjuk Önt hernádi könyvelőirodánkban, amikor Ön annak szükségét érzi.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon bennünket vagy kérjen e-mailben ajánlatot! 

Kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni?

Írjon nekünk!

7 + 8 =

Share This