+36 30 860 0470 hello@tavkonyveles.com

Hitelügyintézés

Hitelügyintézés

Vállalkozása fejlesztéséhez, bővíétséhez, új beruházáshoz, gépjármű vagy ingatlan vásárláshoz, esetleg átmeneti likviditási problémáinak megoldásához gyors pénzügyi segítségre volna szüksége? A legjobb helyen jár: hitelszakértőnik segítségével könnyedén megtalálhatja a vállalkozása számára legoptimálisabb hitelterméket. Közreműködésünkkel akár 1-2 héten belül plusz forráshoz juttatjuk cégét!

Több magyarországi kereskedelmi bankkal is kapcsolatban állunk, így több hitelintézet kínálatából tudjuk kiválasztani az Ön vállalkozása számára legkedvezőbb hitelterméket.

Hitelügyintézési szolgáltatásunk mindennemű előzetes költségtől mentes – kizárólag sikeres hitelelvétel esetén kérjük el a szerződésben előzetes megállapodás szerint rögzített jutalékunkat, amelynek összege a felvenni kívánt hitel összegétől függ.

Mi végigvisszük az Ön cégét a hiteligénylés hosszadalmasnak látszó és bonyolultnak tűnő folyamatán, hogy a lehető leggyorsabban hitelhez juthasson üzleti céljai megvalósítása, vállalkozása fejlesztése vagy éppen átmeneti likviditási problémáinak megoldása érdekében.

Az alábbi hitelformák igénylésében tudunk Önöknek segíteni:

Folyószámla hitelkeret
Cége bankszámlájának éves forgalmának függvényében akár néhány héten belül folyószámla-hitelkerethez juthat, amely rulírozó, tehát csak a megállapított hitelkeretből aktuálisan felhasznált rész után kell kamatot fizetnie. A folyószámla hitelkeretek évről-évre meghosszabbíthatóak, a vállalat bankszámla-forgalmának növekedése esetén a hitelkeret összege is évről-évre nő.

Forgóeszköz-hitel
Akár 36 hónapos futamidejű, kifejezetten forgóeszközök, így elsősorban árukészletek és alapanyagok beszerzésének finanszírozására alkalmas, rugalmasan használható, államilag támogatott hitelforma.

Jelzáloghitel
Ingatlanfedezet biztosítása mellett szabad felhasználású hitelösszeget igénylünk cége részére fix futamidővel és törlesztőrészlettel. A vállalati típusú jelzáloghitelek összege a jelzálogként felajánlott ingatlan értékétől függ. Közreműködésével akár új, akár régebbi építési ingatlant is vásárolhat hitelből vállalkozása számára kedvező pénzügyi feltételek mellett.

Gépjármű lízing
Új vagy használt gépjármű megvásárlásához kedvező lízingkonstrukciókat tudunk kínálni, amelyek révén akár 20% kezdőbefizetéssel, fix futamidővel és törlesztőrészletekkel kalkulálva vásárolhatja meg a kiválasztott gépjárművet.
2012-től a személygépkocsikhoz kapcsolódó – nyílt végű pénzügyi lízingszerződésből eredő – lízingdíjak ÁFA összege a vonatkozó törvényi rendelkezések alapján visszaigényelhető. Ez a kedvezmény a vállalkozások részére jelentős megtakarítást jelenthet.

Faktorálás
A faktorálás az egyik leginnovatívabb pénzügyi termék a piacon, amelyet a magyarországi KKV szektor 99%-a nem használ ki! A faktorlálás lényege, hogy amennyiben vevői hosszú lejáratra egyenlítik ki fizetési kötelezettségüket – tehát jellemzően 30, 60 vagy 90 napos teljesítési határidővel fizetik ki az Ön cégét – akkor a partnerei felé kiállított számlák ellenértékét akár a számla kiállítását követő napokban megkaphatja a faktorszolgáltatást nyújtó banktól.

Kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni?

Írjon nekünk!

9 + 15 =

Share This